Prins Harry och Meghan Markle föredrar té från London Tea Exchange

Egentligen var det en stor hemlighet som jag inte fick avslöja för mina läsare om att vårt varumärke London Tea Exchange är hovleverantörer i dag på Prins Harry och Meghan Markle bröllop.

Ingen i den svenska kungafamiljen var inbjudna till detta bröllop. De har bara bjudit folk de själva umgås med samt serverar endast de finaste varumärken. Det kommer serveras vårt varumärke té nr 24 gult té som heter Kekecha från London Tea Exchange.

prins harry meghan markle
Dessa bilder är tagna för ca 5 minuter sedan av Prins Harry och Meghan Markle.

Vårt varumärke som jag är parter av i Norden nämligen London Tea exchange.
meghan markle
Grundaren Aliur utanför Buckingham Palace i måndags dvs 15 maj när han och hans fru blev inbjudna till Drottning Elizabeth. Nedan ser ni inbjudninskortet.
Inbjudningskortet till Drottning Elizabeth

Hos London Tea Exchange får alla en kunglig behandling oavsett vem du är. Både från Drottning Elizabeth till fattiga studenter får de alla samma exklusiva behandling. Detta är något jag är väldigt stolt över att vi på London Tea Exchange behandlar alla med samma värdighet.

Vårt motto är “I varje man bor en konung, i varje kvinna en drottning. Tala till dessa och de stiger fram”

I vimlet på väg till St George chapel har bland andra tv-personligheten Oprah Winfrey, hertiginnan Kates syster Pippa Middleton och artisten James Blunt synts. Även prins Harrys exflickvän Chelsy Davy har setts till samt Victoria och David Beckham ochElton John.

Solen skiner på de mängder av fans som samlats i Windsor och hoppas få en skymt av brudparet. Precis innan klockan 13 anlände bruden i en Rolls Royce. Hon bär en A-linejformad klänning med båtringning och långa ärmar designad av Clare Waight Keller för modehuset Givenchy.

Detaljerna kring bröllopet har varit en följetong i brittisk press under flera veckor. Allt från vilka barn som blir brudnäbbar till vilken vagn prins Harry och Meghan Markle ska färdas i under kortegen genom Windsor.

3 comments / Add your comment below

Kommentera