3D Permanent make up hos Shama kliniken

Detta är 3:e gången i mitt liv som jag gör en permanent make up och har då valt att göra det hos Shama kliniken i Stockholm.

Jag har googlat runt för att säkra mig om att jag vet vad jag ger mig in på. När jag läste recensionerna om Shama kliniken bestämde jag mig för att välja dem. Jag älskar deras väntrum och jag gillar energierna i deras ljusa salar. För visste ni om att om man är lite deprimerad så kan man göra s.k ljusterapi. Ljuset gör att männikans endorfiner sätts i gång. Detta är verkligen något jag känner av när jag besöker denna klinik då allt är vitt och kliniskt rent.

När de lägger på emla bedövningscreme på mina ögonbryn är jag tvungen att vänta minst 30 minuter innan behandling. Eftersom de är så ljust och jag får denna s.k ljusterapi så somnar jag nästan direkt som jag lägger mig på britsen i väntan på att emla bedövningscreme ska verka.

Permanent make up
Här ser ni mig med Emla bedövningscreme på mina ögonbryn för att de ska behandlas med Permanent make up

Permanent make up tauering

pigmentering
Det fantastiska med Shama kliniken är att de lägger in en stor bild på dig och först fotoshoppar lite för att se hur det kommer att se ut. Jag har aldrig förut varit med om att man gör så. Snacka om att de är proffsiga. Jag har bara varit med om att folk sätter i gång och bygger ögonbryn med pigmentering.
emla kräm
Detta är Carl som tar emot dig när du anländer till Shama kliniken. Här fotar han mig, vilket han gör varje gång. Sedan sätter han på emla krämen på mina ögonbryn.

Kommentera