Visste du att 99 svar av 100 handlar om pengar?

Jag ska förklara för er hur det kommer sig att 99 svar av 100 frågor är pengar endast ett av svaren är kärlek.

Sponsrat inlägg i samarbete med Factoringgruppen

Vi vet att många människor till en stor majoritet gifter sig pga av kärlek och en liten del gifter sig för pengar. Ju bättre ekonomi du har desto självständigare blir du och kan därför välja vem du vill gifta dig med. Kommer du i stället från trakter där man inte har råd med något och att gifta sig “upp” kan rädda dig och din familj situation så väljer många även denna väg. Detta är när det gäller kärlek och när vi kommer in på ekonomi och politiska frågor så handlar allt om pengar.

Även när det gäller människans hälsa så handlar allt om pengar. Mycket av det alternativa behandlingarna accepteras inte för att det kan göra läkemedelsverket fattigare och vice versa. Jag har även själv provat massor inom alternativ terapi som inte har hållit måttet där man påstår kunna bota, men att de blir stoppade av läkemedelsverket. Det har också blivit en slogan runt alternativbehandlingarna att säga att läkemedelsverket vinner på att stoppa dem dvs konspirationsteori. Allt inom alternativterapi är inte heller seriöst därför så vet inte folk vem de ska tro på sjukvården eller den alternativa terapin? Det är en djungel och du får själv söka för att finna.

Anledningen till att jag kommer in på detta ämne med ärlighet och kvacksalveri är för att revisorerna och auktoriserade revisorerna har en skyldighet att rapportera kriminalitet inom ekonomi.

Lagen lyder enligt nedan:

En auktoriserad eller godkänd revisor ska anmäla brott enligt 9 kap. 42 – 44 §§ aktiebolagslagen till åklagare och ska även rapportera misstänkt penningtvätt, eller om ett företag kan misstänkas användas för finansiering av terrorism, till Finanspolisen (genom lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism 2009:62).

Jag driver just nu 3 olika bolag och snart splittras ett av bolagen så då blir jag ägare av 4 bolag.

Vi kan om vi vill sälja fakturor vidare till Factoringgruppen som tar hand om dina fakturor. Tänk så bekvämt och slippa tänka på den biten. Det som är bra att man får betalt direkt och på så sätt få in pengar omgående till sitt bolag. Jag som har 4 bolagsengagemang inom kort kommer verkligen att behöva denna tjänst. Så självklart stämmer det att 99 svar av 100 handlar om pengar.

kommunikation
Vems är felet när kommunikation inte fungerar? Är det fel på den som har gått emellan två personer eller är det fel på den personen som låter sig påverkas av andra? Det är aldrig någon annans fel utan folk måste ta sina egna ansvar om de nu ska kalla sig för vuxna människor.
kommunikation
Vi kommunicerar hela tiden med bilder, kroppspråk och även när vi inte talar med en person så kommunicerar vi.
wasa museet 028
Vad är det jag vill förmedla med bilden i ser i bakgrunden?

 

 

2 comments / Add your comment below

Kommentera