Peelingsockor Baby Foot

Nu har jag provat originalet av peelingsockor Baby Foot

Ursprungligen kommer Peelingsockor Baby Foot från Japan där den är landets mest sålda fotvårdsprodukt.
 peelingsockor Baby Foot
Peelingsockor Baby Foot som jag har på mig och på dem sätter jag på vanliga strumpor för att hålla produkten på plats.
Man har på sockorna i 60 min för att låta fruktsyrorna verka, det döda översta hudlagret kommer falla av inom 1-2 veckor och göra dina fötter mjuka och lena utan förhårdnader. Även bra om du har kalla fötter. Jag kan säga att mina fötter blev otroligt varma medans jag hade dem på fötterna. Jag låter mina fötter vara kvar i mer än 1 timme då mina fötter är väldigt slitna efter spring mellan alla pressmöten och vara på stående fot hela tiden.
Finns även hos ICA och Lifebutikerna.

Kommentera