Pastan som man rasar i vikt med

Jag har nu provat penne pasta också från Miracle Noodle och den var också väldigt god. Fast jag föredrar den som är nudlar dvs långa.

Nedan har jag lagt kyckling och dressing för att få en kyckling och pasta sallad. Fast jag hoppade över själva salladen. Ibland orkar jag inte äta sallad till allt. Jag tror inte på att allt ska vara så bra. Det känns som om människor inbillar sig att det ska finnas vitaminer i saker och ting. Inte åt jag apelsin tex när jag låg i min mammas mage. Hur kan hennes moderkaka innehålla apelsin liksom?

Folk inbillar sig det ena efter det andra. Jag kan äta precis vad jag vill och må exakt lika bra. Jag känner inte att jag mår bättre av att byta ut min kost. Att gå ner i vikt kan man önska sig fast att man ska må bättre av nyttigt är mänsklig påfund.

Kommentera