Omedelbar viktnedgång med Verju fettreduceringslaser

Jag har tillsammans med en av våra bloggare Janet varit på Formedico och fått en behandling som både stramar till, tar bort celluliter och där du går ner i vikt med 4 cm på bara en behandling

Den som tog emot oss var Anna Josephsson som också driver Formedico skönhesclinic som ligger i vackra Hammarby Sjöstad. Det är verkligen sjö i denna del av Sverige. Så fina byggnader så att skulle det vara varmare skulle jag tro att jag är utomlands. Jag har varit på behandling Formedico Estetik där Anna gav mig och Janet behandling. Den behandling jag fick heter Verju Fettreducerigslaser.

Det som var så bra med Anna var att man kände sig trygg och hon har en otrolig stor kunskap om hälsa och skönhet. Jag har då inte bara fått behandling utan under behandlingstiden så fick jag även föreläsning av henne om hälsa och kost. Just när det kommer till kost så är jag faktiskt väldigt lost och behöver all kunskap jag kan få. Hon berättade också om olika vitaminer och vad de gör för kroppen.

Jag är otroligt nöjd med behandlingen och har flera inbokade som jag ska beta av med tiden. När man väl börjar med dessa behandlingar så blir man också mer noga med vad man stoppar i sig.

Anna berättade om att man också äter mindre av naturliga skäl när man väl börjar med denna behandling. Jag kan känna att det är något i det hon säger stämmer. Jag har gått ner 1,5 kg efter den behandlingen av naturliga skäl. Jag ser fram emot att gå en hel kur och då verkligen kunna berätta hur det har gått.

Kommentera