Information om Anne von Porat

Hej mitt namn är Anne von Porat och jag driver Veckomagasinet sedan december 2006. Många känner mig som Hertiginnan af Uppsala.

blogg uppsalaFödd och uppväxt i Uppsala och vill aldrig flytta i från Uppsala. Är ofta i Stockholm på olika pressmöten och event, men mitt hem förblir Uppsala.

Delägare av bloggportalen Delacay.com med massor av bloggare i vårt team och vi når flera hundra tusen besökare i veckan. För samarbete med våra bloggare och om ni vill synas på framsidan av Delacay kan ni maila mig på info@veckomagasinet.com

Delägare och partners av London Tea exchange engelska hovleverantörer då vårt té nr 24 gult té Kekecha serverade på Prins Williams och Meghans bröllop maj 2018.

Jag började som en liten bloggare och är i dag en topp bloggare som bloggar på heltid.

Här bloggar jag om kungafamiljen, pressmöten, galor och kändisfester. Detta för att jag är en av Sveriges största bloggare. Vill ni se aktuell statistik som kan variera mycket beroende på helger mm kan ni besöka bloggportalen.

Gällande bloggsamarbeten följer jag alltid de svenska pressetiska reglerna samt marknadsföringslagen och markerar när jag skriver om blogg-samarbeten och test. Är du PR-byrå eller ansvarig för varumärken och vill skicka varuprover, inbjudningar eller förslag är du välkommen att mejla mig. Jag testar gärna produkter i mån av tid och följer de pressetiska regelverket, konsumentverkets regler och marknadsföringslagen.

Nedan ser ni hela min meritlista.

Jag har bl.a varit med i Outsiders som har sänts på tv 5 2012.

Hoppas det smakar med Robert Aschberg tv 3

Haft eget radio program studentradion i Uppsala.

Frilansar för tidningen Rojalisten och följer kungafamiljen på olika uppdrag.

Egen gata i brädspelet Bli borgmästare i Uppsala, där min gata heter Hertiginnan. I början av mitt bloggande kallades jag för Hertiginnan af Uppsala. Detta namn har jag växt i från och mognat med tiden.

VD och delägare i företaget Organic Investment AB där vi håller på att producera en hälsodricka och smoothie.

VD och delägare i Digimatic Partners AB och håller på att ta fram en helt ny Bloggportal som kommer att överträffa alla andra bloggportaler i Norden. Vi ska se till att våra bloggare kan tjäna pengar medans de sover. Är du bloggare så hör av dig till mig på annevonporat@live.se för just nu rekryterar vi bloggare.

Vald till Uppsalas mäktigaste media profil av tidningen Uppsala tidningen.

Intervjuer med mig:

Eget företag Nyföretagarcentrum Stockholm

Digitala Sverige

Föreläsare och har bl.a föreläst för:

  1. Rotary club
  2. Företagsmässan i Älsvsjö
  3. Business at Heart
  4. Thorens Business school vid två tillfällen. Här har ni mitt andra tillfälle hos dem.
  5. Hera Hub Sweden
  6. Huddinge Kommun Internationella Kvinnodagen

Jag har fått delta i massor av spännande galor och pressmöten:

Thomas Ledins Stockholms musikfestival

Har även varit sponsor för massa olika välgörenhet

Vill du samarbeta eller synas på min blogg vänligen maila mig på annevonporat@live.se

Välkommen!