öka din blogg statistik


Vill du veta hur du kan öka din blogg statistik, känd bloggare eller största bloggaren?

mode uppsala
Så här ser min gata ut

Jag har en egen gata i spelet som heter ”Bli Borgmästare i Uppsala”. Den påminner om monopol spelet fast gatorna är hämtade ur Uppsalas gator och är omgjorda till företag i Uppsala.

På mitt chanskort står det följande:

Hertiginnan af Uppsala, Uppsalas mäktigaste mediaprofil.

Välkommen till en av Sveriges största Bloggare direkt på nätet

Här kan du ta del av Hertiginnan´s spännande liv och läsa om allt från vardagens händelser till spännande med med kända personer, tips om aktiviteter, varor, tjänster och händelser. Hertiginnan af Uppsala hälsar er välkommen in i hennes värld!

största bloggare
Mäktigast mediaprofil i Uppsala

 

Det viktigaste är att du har ett starkt varumärke som får företag att vilja använda. I mitt fall så kontaktade teamet bakom brädspel mig. Jag fick en gata uppkallad efter mig för att de ansåg att jag var en Uppsala profil, då jag blev vald till mäktigaste mediaprofilen i Uppsala. Media och varumärke är det som kan ta dig fram i denna bloggvärld fylld av konkurrenter.

bloggstatistik
Borgmästare i Uppsala

I Sverige så finns det i dag 400 000 bloggare och i Uppsala finns det 1500 bloggare. Jag är största bloggaren i Uppsala och i Sverige är jag bland de som också toppar listorna.

 

bloggstatistik pengar blogg
Påminner om Monopol

Bloggvärlden har ett brus av bloggare i alla kategorier. I början av mitt bloggande blev jag vald till Uppsala mäktigaste mediaprofil och blev framröstad av Uppsalatidningens läsare. För mig gick det otroligt fort att toppa alla blogglistor i Sverige och Norge.

monopol
Nallebjörnar & monopol
monopol
Uppsala turistbyrå
monopol mode uppsala
Vackra Uppsala
monopol mode uppsala
Från filmen Fanny & Alexander
Anne von Porat
Jag är anhängare av attraktionslagen och bloggar om the secret. Allt som sker handlar endast om din tankens kraft.

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *