Nu bjuder jag alla mina läsare på glass

Älskar du som jag glass och kan nästan äta hur mycket som helst? Vill du svalka dig denna sommar men den godaste glass som finns?

Samarbete med Cashbackshopping

Cashbackshopping
Ser ut som daimglassen, men min absoluta favorit är Tip Top som har en smörig smak.

Du kan enkelt ta ut din glass på din närmaste Pressbyrå och få 25 kr rabatt på något som jag tänker avslöja. Jag brukar hålla hemligheter för mig själv, men denna ska jag dela med mig till mina läsare. Jag själv är redan medlem i Cashbackshopping för att när jag handlar och bokar resor på nätet får jag återbäring på allt. Det finns dessutom hundratals butiker att välja bland. Det kostar inget att gå med du får dessutom 25 kr rabatt och en supergod glass på köpet. Det kostar inget att gå med Cashbackshopping.

Visste du om att handel på nätet ökar mer än handel ut i butikerna? Nedan ser ni mig lite mindre glad pga av att jag har missfärgat hår. Håret har blivit militärgrön och det har gjort att jag inte vågar ta mig ut på stan. Jag gömmer mig numera bakom en dator och gör mina köp via Cashbackshopping.

modevisning

Detta är inte första gången jag skriver om Cashbackshopping utan har gjort det tidigare. Blev medlem redan då och ska se om jag ändå kan få mig en glass nu för jag går förbi pressbyrån i stort sett varje dag. Vill inte vara en snyltare, men nog vill jag inte gå förbi utan glassen denna gång. Tänk att få sig en egen Glassogram hur coolt är inte det?

Cashbackshopping
Så här enkelt är det att registrera sig och få sina 25 kr samt en glass på köpet. Lyxigt va?

Kommentera