När jag sätter mig på kungahusets stolar

Nedan ser ni mig sitta på den plats som Kung Carl Gustaf, prins Carl Philip och prinsessan Sofia strax kommer att sitta på.

De är inte ensamma de har varandra och andra kungahus i Europa som förstår deras ställning.

Jag själv kan känna mig ensam när jag är på topp. Man vill dela sin glädje och sorg gällande business med någon. Man vill resa ihop och då gäller det att bo i samma stad. Just nu är jag i ett företag där de flesta bor i Uppsala. Jag önskar att mitt andra företag också har folk som bor mig så nära att vi kan resa ihop.

Jag har mitt i allt också sjukskrivit mig för det blev för mycket att ta på sig ensam. Jag gick in i den kända väggen där inget hade någon betydelse för mig till slut. Nu är jag åter på fötter, men vad ska jag ta mig till om jag blir arbetslös?

Jag som driver två AB, bloggen och en HB, hur gör jag om jag blir arbetslös? Det finns en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar som heter SMÅA . Detta är till för oss som driver är småföretaga, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet.

dsc00698

Därför ska man inte jobba på arbetsförmedlingen

Om du jobbar på arbetsförmedlingen och kommer i konflikt med personalen och måste sluta. Vad händer då tror du? Jo, nästa dag måste du komma tillbaka och folk du kom i konflikt med måste ta hand om dig. Here we go again…..

För mig är det otroligt viktigt att ta mina egna beslut. Jag har mycket svårt för människor som försöker sätta sig på mig eller bestämma över mitt huvud. Jag säger till sådana direkt och hjälper inte det så brukar jag välja att gå skiljda vägar till slut. För mig är respekt otroligt viktigt när man jobbar ihop.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med SMÅA

Kommentera