När du åker moped kan det bli kallt

När man åker fort med moped blir det alltid kallare än vad det är eftersom du har motvind.

Du skulle behöva varma kläder när du åker moped eller motorcykel för att inte frysa. När du sitter i en bil kan du själv reglera värmen. Jag var hundvakt en helg och hunden ville alltid sitta i nära anslutning till ventilationen för att det skulle bli svalkande. Tänk att något så litet som en hund kan lista ur var han bör stå och sitta för att det ska bli svalkande. Tänk att ha hunden när du åker mobil då behöver du inte tänka på att det blir för varm för hunden.

Hunden kan ju lätt flyga av din motorcykel så det gäller att använda rätt saker så att varken hunden eller du flyger av. Du kan hitta hjälm, kläder ja allt för din moped eller motorcykel hos Xlmoto.se

Du har även andra produkter för att sköta din moped eller motorcykel väl så att den håller sin fin år efter år. Kolla in sidan så kommer du få mycket inspiration. Du hittar varma kläder, byxor precis allt du kan tänka dig behöva. Du kan då också åka sommar som vinter beroende på hur du är klädd. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder sägs det.

Den bästa film med MC är en film med Nicole Kidman där hon gör allt för att bli känd. I början av filmen åker hon MC med sin pojkvän som hon senare gifter sig med. Hon känner sedan att han är ett hinder i hennes karriär för hon får för sig att hon kanske bli inbjuden till kungliga bröllop i framtiden och då inte kommer få tid för vare sig honom eller att skaffa egna barn.

Det finns två olika versioner av denna film men min favorit version är den med Nicole Kidman. I varje kärleksfilm ser man alltid paret åka MC för att sedan när de väl blir par åker de bil.

Kommentera