Någon gång är det herrarnas tur!

Har du tänkt på hur mycket det finns på marknaden som endast är avsett för kvinnor? Det är sällan man ser något som är till för män, speciellt prenumerationer.

Nu finns Order of gents där de designar en ny box varje månad med acessoarer av hög kvalitet som riktar sig till den moderna gentlemannen. Du kommer att få 3-7 produkter (beroende på vilken plan du valt) med varje låda och det beräknade totala försäljningsvärdet av varje låda kommer alltid att vara minst 50% högre än om du köper produkterna individuellt.

herr mode
Här ser ni lite herr mode som ingen kan motstå

Vad innebär ordet Ridderlig?

Chivalry är det engelska ordet för ridderlig. På franska så finns ordet Chevalier som titel som man brukar använda på unga personer som är adliga. Man väljer helt enkelt sina strider och dyker inte in i varje konflikt som uppstår.  Ridderlighet innebär att du inte behöver komma med onödiga lögner om du har en personlighet du redan kan vara stolt över. Varför ska man ens behöva ljuga om sig själv om det inte finns något att skämmas över? Skrytsamma människor har inte en gnutta ridderlighet i sig. Att helt enkelt vara stolt över vem du är och vara dig själv. Jag brukar säga att en stolt människa vågar vara sig själv och älskar sig själv.

Sponsrad inlägg i samarbete med Order of Gents

3 comments / Add your comment below

  1. Ja det var på tiden för det har jag tänkt på. Kollar runt på olika prenumerations boxar nu och gjort hela veckan för det finns rätt många men vissa är dyra och en del innehåller massa skräp av onödiga prylar 😀
    Visade grabben sidan även om jag vet hans smak och fick rätt 😀 Få på honom färgade strumpor går aldrig för vita ska dom vara men han föll för en blommig slips då det bor en hippie i han men köpa hela boxen för den blir ju dyrt 😀
    Kram
    Katja

Kommentera