Mina téer serveras på prins Harrys bröllop äntligen hovleverantör

Nu ska jag avslöja en stor hemlighet för mina följare. Företag London Tea Exchange är numera hovleverantör för den engelska kungafamiljen i England. Jag är delägare för detta företag.

Nedan ser ni bild av mig och Aliur när vi var på mässan tillsammans för Vin & Deli.

En av våra téer som heter Yellow Tea Kekecha nr 24 är den som kommer att serveras på prins Harrys bröllop. De kommer använda sig utav vårt varumärke London Tea Exchange. Grundaren är Sheik (riktig sheik ska ni veta) Aliur kommer att träffa drottning Elizabeth den 14 maj tillsammans med sin fru för att göra en téprovning. Aliur är morbror till en av våra delägare i bolaget för London Tea Exchange Nordic som går under vårt bolag Organic Investment.

Kort om Yellow Tea Kekecha nr 24

Denna gula té serverades enbart för kejserliga familjer för länge sedan. Om du ej var kunglig och drack av den blev du halshuggen. Denna ska skjudas 1-3 min och när man har téprovningar ska té alltid var 4 ggr så starkt för att man enbart tar en klunk för provningens skull. Denna gula té så stoppar man fermenteringen för att få fram dessa fina färger. Denna har en smak av aprikos och papaya.

Det är denna té från oss som kommer att serveras på prins Harrys och Megans bröllop.

Kommentera