Mina gäster från Istanbul på middag hos mig

Jag bjöd hem mina kusiner från Istanbul som var på besök hos oss. Han är advokat och driver en advokatfirma tillsammans med en delägare.

Jag är övertrött i dag och bara för att jag är övertrött har jag fått springa runt halva stan för ett ärende. På denna trötthet har jag sprungit på för många människor jag känner. Varför alla på samma dag när jag är dödstrött? Det var bara en av dem som frågade om jag verkligen mådde bra för att jag var så yr i huvudet. Resten är så självupptagna att de inte ens skulle märka om jag skulle få ett epileptisk anfall.

En person i sällskapet varnade mig att om jag lägger ut en bild på personen så kommer jag befinna mig i frysiån. Det är en person utan humor och just därför kan jag inte låta bli att driva eller skratta. När en person lätt tar åt sig så kan jag inte hålla mig för att skratta just för att det då är så förbjudet.

Ni kommer tro att jag bor fint när ni ser nedan dukning fast ni ska veta att det alltid brukar vara massa kläder och grejer på detta bord annars.

Kommentera