Mina bilder av kungafamiljen tagen av min hovfotograf

Nu får ni äntligen se bilderna av prins Carl Philip, Kungen och prinsessan Sofia.

En av gästerna vid kyrkomötet var överhuvudet för den koptisk-ortodoxa kyrkan, påve Tawadros II.

Kyrkomötets öppnande innebär att 251 ledamöter nu samlas i UKK under fyra dagar och arbetar i utskott med 108 motioner samt sex skrivelser från kyrkostyrelsen. Återsamling av kyrkomötet sker 16-18 september då diskussioner och beslut sker i plenum. I alldagligt språkbruk numera används plenum nästan uteslutande om ett sammanträde där alla berörda deltar.

Det är min hovfotograf Maria Svensson som har tagit bilderna av mig och kungafamiljen. Vi fick fantastisk bra platser längst fram och hade perfekt översyn över hela tillställningen.

kungafmailjen
När prinsessan Sofia stod upp såg man ej att hon var gravid. När hon satt sig såg man tydligt att hon var gravid. Klänningen hon bär finns liknande i exakt samma färg på Gina Tricot.
prinsesan sofia klänning
Denna Ribbstickade klänning finns på Gina Tricot Forumgallerian för 398 kr. Passa på och sno stilen från prinsessan Sofia.
hovfotograf
Bild: Min hovfotograf Maria Svensson
hovfotograf
Jag blev välsignad av biskopen och fick dricka alkoholfri juice och glutenfritt bröd. Detta representerar Jesus kött och blod. Jag önskade mig då något samtidigt som jag fick välsignelse. I handen håller jag i brödet som jag hade doppat i druvjuicen.

Kungafamiljen fick ta av drickan och brödet först och sedan vände de sig till övriga kyrkan. Jag som satt längst fram närmast kungafamiljen fick också väldigt tidigt. När jag vände mig om för att gå och sätta mig igen såg jag hela Domkyrkans publik som stod i kö för att få välsignelse. Efter detta blev det paus och kungafamiljen gick till sakristian och sedan efter rasten satte de sig på sina platser igen. Sakristia innebär omklädningsrum för prästen som är närmast toaletterna. Jag var i det rummet innan allt detta påbörjades för jag sökte efter pressansvarige. Det är för kungafamiljens säkerhet som de befann sig där under pausen. I pausen var jag tvungen att avvika då jag som bloggare har många uppdrag som jag försöker hinna med så gott jag kan.

Framtida planeringar

I dag har Bik Bok kundkväll och jag har sponsrat dem från mitt företag där jag är Store manager och från Veckomagasinet. Bilder av sponsringen mm får ni ta del av i morgon. Jag är även inbjuden att ett nytt ställa som öppnar i Uppsala som jag kommer berätta mer om snart. Ska även vara med i en panel som ska sändas på tv och få både äta och diskutera ett hett ämne samtidigt. Allt detta får ni ta del av inom kort.

 

 

3 comments / Add your comment below

Kommentera