min skyddängel Sofia besöker mig allt oftare

När min skyddsängel Sofia är med mig får jag blåa ögon på bild. De blir blåa när jag tittar mig i spegeln och då vet jag att hon är i mig. Det är då jag får hennes riktiga mediala vägledning.

Sofia vill inte att andra ska tala om för mig vilka människor jag bör lita på. Hon säger att det är jag och ingen annan som kan värdesätta människors moral. Den som väljer ut någon som jag bör gilla ska själv gilla den personen utan att övertala mig till att tycka lika. Det kan låta så enkelt, men folk gör detta till en sport om man inte sätter stopp.

Den person som vill bestämma vilka jag ska gilla, gillar bara människor som jag inte har med att göra. Människor som jag aldrig skulle sakna om de försvann. Människor som inte känner mig eller vill lära känna mig. Han väljer verkligen människor som inte ens vill honom väl.

Det låter enkelt, men jag är fri att gilla vem jag vill och endast jag bestämmer vilka som ska komma till mig. Ingen annan kan hädanefter tränga sig på och spela Gud i mitt liv. Allt detta är över och dett ska aldrig mer ske. Ingen människa med onda avsikter ska någonsin mer närma sig mig eller dem jag älskar. De jag älskar är korkade så då är det min uppgift att se till att ingen tar skada på dem.

Varför är det så viktigt för vissa att jag ska bli omtyckt av människor jag själv inte gillar?

Kommentera