Min 3:e pitch utbildning på Drivhuset

Detta är min 3:e pitch utbildning på Drivhuset där jag får lära mig hur jag på loppet av 45 sekunder får kunder att bli nyfikna på mig.

Jag har fått utbildning i att pitcha Delacay bloggportal och London Tea Exchange Nordic innan vid två olika tillfällen. Nu har jag fått utbildning i en programvara jag är delägare i. Jag vill veta vad det är jag ska säga till mina kunder vid kontakt per telefon eller live. För vet jag inte hur jag ska lägga fram det så går jag miste om kunderna.

Min plan är inte att stå på Affärsänglarna att pitcha mer för det har inte heller varit tanken från första början. Jag är nyfiken i min natur och provar allt som jag tror kan bidra till att vi på London Tea Exchange Nordic och Delacay bloggportal kan växa. Jag vet att jag många gånger blir missförstådd när jag gör saker. Folk tror att jag vill framhäva mig själv och berätta hur duktig jag har varit eller att jag inbillar mig att jag ensam gör alla saker. Det är helt och hållet missförstånd. Jag kan vara snabb i mina beslut och stannar inte upp på massa detaljer som många människor gör. För mycket detaljer tar lång tid och jag vill också hinna bli Unicornföretag innan jag pensioneras. Så jag tar tillbaka allt jag har sagt som inte har varit ok för resten av gruppen det gör mig inget. Det enda jag vill är företagets bästa och inte trampa någon på tårna. Vem är jag att trampa andra på tårna? Allas tår är värdefulla för mig och allas tår kommer jag att behöva. Hoppas alla kan se min goda vilja och min ärlighet allt annat löser sig med tiden.

Kommentera