Medial utbildning med prinsessan Märtha Louise av Norge


I dag har jag fått besök av Maria som har gått Soulspring utbildningen som drivs av prinsessan Märtha Louise och Elisabeth.

I samarbete med Soulspring

Denna bild är tagen på prinsessan Märtha Louise och Elisabeths skola Soulspring i Norgen

När prinsessan Märtha Louise gifte sig med författaren Ari Behn blev hon av med titeln HKH. När hon startade denna mediala änglaskola blev hon av med sitt apanage. Jag själv tycker att det är ett hon mot henne hur de drar in hennes apanage medans vissa kungligheter är ytliga och själviska men ändå kan fortsätta leva på apanage. Märtha Louise gör något gott för mänskligheten är och folkets prinsessa enligt mig. Hon är en andlig ledare och är en andlig prinsessa.

Utbildningen går ut på att man ska hitta vem man är inners inne. Då startar man kurserna med soulspring basic genom nätet där man får 19 olika meditationer. Resan från huvudet till hjärtat. För vi lyssnar på huvudet och inte på hjärtat. Vi bör kombinera dem för att må bra.

Man får lära sig rensa ut andras energier tex meningar man tar in under dagen. Detta kallas för separering att skicka tillbaka energin till dess ägare. Sedan ta tillbaka sin egen energi. Man får lära sig gränssättning mot andra människor. Lära sig att säga nej.

Detta är Maria på studiebesök i vårt huvudkontor i Uppsala.

Spirituell vardag dvs göra övningar varje dag. Man kan göra övningar när man åker buss, tåg eller bara ute och går. Alla människor har en aura och man ska lära känna sin egen aura.

Kort kurs har de som heter Möt din skyddsängel (kursen efter soulspring basic)

Soulspring advanced reading är kurs 2.

11 veckors nätkurs och 2 helgsamlingar i Oslo. Det förekommer även några webinarer. De kommer nya övningar och ny info varje vecka. I varje kurs är man med i en facebookgrupp där man kan ställa sina frågor angående kursen.

Reading innebär att man ska lära sig utveckla intutionen. Det är en själkommunikation. Då jobbar man med att jobba bort rädslor, gamla blockeringar, energiarbete. Man hjälper sig själv och andra med reading. Etablera readingsspace dvs läsa av andra och dig själv genom ditt 3:e öga. Inom Yoga pratar man också mycket om 3:e ögat.

Fysiska avtal och själsavtal

Fysisk avtal man köper lägenhet och man skriver avtal. Själsavtal innebär kontakten med nära anhörig.

Vad är en blindpassagerare

Tex Maria hade astma och Märtha Louise kunde se att hon hade mycket svart och grått runt bröstkorgen. Det kan vara läkare som har dött som vill hjälpa Maria, men gör det fel.

Här är Maria på besök i pop up butiken som säljer Basilur teböcker i olika smaker.

 Reading börjar:

Hon frågar mitt namn som jag ska säga 3 gånger och sedan sätter en ton på namnet. Dvs hur låter mitt namn andligt.

Du jobbar mycket skriver och gör mycket inom företag. Du är en väldigt aktiv dam. Du är företagskvinna och stark i det. Jag ser en annan lägenhet än den du sitter i. Jag ser tomma rum i din lägenhet men det är fint. Hon ser mig sitta bredvid Märtha Louise. Jag har frågor till henne för hon ser frågetecken. Uppsala kommer upp då ser hon Uppsala slottet. Nu ligger jag och vilar på en soffa. Jag kopplar av skumbad. Jag tycker om det lugna då mycket är på gång i mitt liv. Jag tycker mycket om min man. Han tycker mycket om mig också. Jag kommer fira jul med familjen. Jag sitter och äter julmiddag med familj dvs de närmaste.

Hon kunde verkligen se vem jag var innerst inne vilket många inte kan se även de som har känt mig länge.

Maria har läkande energi för jag vaknade med huvudvärk som inte försvann trots värktabletter. En stund med Maria var bättre än alla läkemedel i världen tillsammans.

 

Anne von Porat
Tjäna pengar på dina sociala medier

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *