Lev billigt genom attraktionslagen

emma fotölj
Finaste rosa emma fotölj

Hur ofta köper vi möbler till våra lägenheter? Vad jag minns så har jag köpt 6 olika soffgrupper på 10 år. Detta innebär att jag sliter ut soffor för fort.

Så då har jag kollat runt lite för att hitta riktigt billiga möbler så att jag inte får dåligt samvete när jag sliter ut mina möbler. Som bloggerska har jag ofta möten med mina samarbetspartners. Ibland har jag dessa möten hemma hos mig och då vill jag alltid att mina möbler ska vara rena och stiliga. För att också kunna uppnå detta så måste jag byta ut mina soffor oftare än vanliga människor. Jag tror inte alla människor har så täta bloggbesök hemma såsom jag har.
Hos fyndabs soffor så hittar man mycket billiga soffor till mycket bra priser.  Jag har sett hur kronprinsessan Victoria bor och hennes soffor är inte mycket snyggare än de hos fyndabs. Victorias soffor var vita tråkiga sådana som går att hitta överallt. Hur kan man ens vilja ha vita soffor om man har småbarn hemma? Fast även hon kanske fyndar hos fyndabs då det är mycket billiga soffor man hittar hos dem.

Hur en kille attraherade in en soffa han inte ville ha med attraktionslagen

Jag har bara köpt en vit soffa en gång i mitt liv för att ge bort den. Den soffan var begagnad och jag hittade den på nätet. Samma dag som personen i fråga fick soffan av mig slängde han ut den. Han tyckte att en 3 sits soffa tog för stor plats i hans lilla etta som han dessutom delade med sin bästa vän. Nästa dag såg jag att soffan jag hade köpt åt honom snyggt placerad i gården. Lite irriterad blev jag faktiskt på hur han tog emot en soffa från mig. Jag kommer aldrig mer köpa möbler till otacksamma människor. För den gesten ser jag som otacksam och jag är van vid att denna människa alltid gnäller på allt i livet. Ju mer han gnäller desto värre blir hans liv. Det han inte förstår är att om han skulle sluta gnälla skulle livet göra en postitiv vändning. Han tror att om han slutar gnälla så blir livet monotont. Livet är dynamiskt och detta vet attraktionsalgen.
Sponsrad inlägg

2 comments / Add your comment below

Kommentera