Klänningar när jag möter pressen

Jag kommer möta pressen 2 ggr i sommar och därför ser efter att förnya min garderob så att jag kan visa det bästa från mig och från företaget.

Sponsrat inlägg i samarbete med Rabatterat.se

Nedan klänning är från Nelly och har gått ner från 299 kr till 119 kr dvs 60 % rabatt. På detta kan du också genom rabattkoder få ännu mera rabatt.

Vill du dessutom få det ännu billigare så kan du gå in på hemsidan som heter Rabatterat och ta del av. Det är inte bara Nelly du hittar hos dem utan de har 500 företag du kan välja bland. Såg även att de hade Soffadirekt också ett företag som har skickat mig Chesterfield soffor en gång i tiden när jag bloggade för dem.

Oftast brukar jag fönstershoppa dvs går sällan in i butikerna för att jag hinner inte. Det enda som kan vara lite besvärligt med att handla kläder på nätet är ju storleken, Men jag har för mig att de följer med en lapp så att du kan skicka tillbaka och få rätt storlek hem. Jag ska kolla igenom Nelly för här vill jag verkligen shoppa inför mina möten med pressen. Jag är ansiktet utåt för företaget så då måste jag se representativ ut. Man vill ju liksom bli fin på bild när pressen tar bilder av mig och företaget. Jag kommer då presentera 28 olika téer för dem och göra en kunglig téprovning. Har man en afternoon tea så bör man verkligen se representativ ut.

Här kan du även också hitta adlibris som säljer böcker på nätet. Du har precis allt du kan tänkas behöva både inredning, make up, kläder, örhängen, möbler ja allt kan du hitta och göra ordentliga klipp

Vet du vad ett fynd är?

Ett fynd är en vara du inte behöver till ett pris du inte kan motstå.

Kommentera