Kärleksmagi är sant det finns många bevis

Enkla tips på Kärleksmagi som du enkelt kan göra hemma. Du kan göra vad som helst med magi och här får du vettiga tips som fungerar.

Kärleksmagi Det finns något som heter “den kloke behärskar sina stjärnor” dvs du kan själv styra hur din framtid ska se ut. Jag som är rädd för att styra för mycket vill att universum styr den efter min bästa förmåga.

kärleksmagi

Du behöver detta för Kärleksmagi:
Ett rött äpple
Ett litet rött ljus
1 nål
Garn i rosa, rött och vitt
Vegetabilisk olja
Pulvriserad kanel
Eldsäkert underlag

Se till att ljuset tillverkats i bra vax, dvs vax som inte rinner och sölar.

Utför Kärleksmagi en fredag då månen är i tilltagande. Skär äpplet mitt itu, och rista ett pentagram mellan de fem kärnorna. Vänd det nedåt och gröp ur ett litet hål i toppen i vilket du kan placera ljuset.
Rista ett hjärta, samt ditt namn eller magiska sigill i ljuset Som Kvinnans namn tex.. Smörj det sedan med oljan i rörelser från topp till ände; ett tunt, tunt lager så att det inte rinner. Rulla sedan ljuset i ett tunt lager kanel.

Placera ljuset i äpplet, och se till att det står stadigt och inte riskerar välta. Se till att allt står på ett eldsäkert underlag så att ritualen inte bidrar till olycka. Gärna ett större fat, så att inte eventuella gnistor från kanelen antänder något i närheten.

Vira garntrådarna tre gånger kring din handled, så att du vet vilken längd du behöver. Börja fläta, och mässa samtidigt:

Jag söker dig
som är rätt för mig
I kärlekens namn
du leds till min famn

När du flätat färdigt lägger du bandet runt äpplet och ljuset. Meditera en stund över din önskan och visualisera det möte som du vill skall äga rum inom närmaste framtid.
Låt ljuset brinna ut, men lämna det helst aldrig utom synhåll. Sedan knyter du armbandet kring vänster handled.

och dra tillbaka en förlorad kärlek med kärleksmagi

Ibland kan det vara svårt att släppa förlorad kärlek och det är först när man förlorat den man älskar saknar dem som mest. Man kan förstås diskutera huruvida detta beror på att man inte tror sig kunna få bättre eller att man romantiserar relationen i efterhand, men oavsett är det ett vanligt problem som många försöker lösa genom att försöka laga det som brustit.

Ett sätt att göra det är att placera två röda ljus på lite avstånd från varandra. Det enda ljuset döps i ditt namn och det andra i den förlorade individens namn. Mitt emellan sätter man två vita ljus. De röda kan smörjas med mandelolja och rullas i kärleksörter om man vill. De två vita kan smörjas med olivolja (tänk på olivkvisten i fredsduvans näbb) och om man har tillgång till lite Isop kan strö lite av den torkade örten på dessa ljus. En del menar att ljusen ska tändas under sista veckan före fullmåne och att man ska bränna dem under tre dagar. Om man bränner dem under tre dagar ska ljusen nypas ut då de brunnit en tredjedel för att sedan tändas igen under följande två dagar. När man är klar bör resterna strös där exet passerar eller kommer i kontakt med resterna.

Det är traditionellt att sätta en tidsgräns för hur länge man ska försöka dra tillbaka den gamla kärleken innan man ska ge upp och börja på ny kula genom att dra till sig en ny partner som är bättre än den gamla. Om man håller på för länge är chansen stor att man ”jinxar”, dvs förgör sitt kärleksliv genom hopplöst arbete och förtvivlan.

6 comments / Add your comment below

  1. Hej. Jag har en liten fråga som jag ej förstår riktigt jag ska tända två röda ljus och två vita i tre dagar i rad ska dom vara tänd heldagen? att tända dom två ytterligare dagar när kan man då fortsätta och tända dom i två dagar till? direkt efter dom tre dagar? snälla kan ni svara?

    mvh/Sandra

    1. Den snabbaste vägen till att din kärlek ska komma till dig är att du knackar på din bröstkorg, mitt på huvudet, tinningar och upprepar att han kommer till dig. Du kommer se mirakel metoden heter EFT emmotionel freedom technique återkom och berätta hur det gick. Knacka 5 minuter per dag i 4 dagar.

    1. Låt ljusen var tända och släcks dem av sig själva så ska du ej tända dem igen. För ljuset bestämmer själv hur länge den vill brinna

      1. Ah okej tack för svaret jag har börjat men tyvärr efter 6timnar blåste jag upp dom. För dom ska ju räcka för 5 dagar tänkte jag ?

Kommentera