Jordaniens kung dricker te från London Tea Exchange

Nedan ser ni Sheik Aliur Rahman som är grundare och ägare av varumärket London Tea Exchange och själv är jag delägare i detta franchiseföretag för hela Norden. Känns stort att säga hela Norden fast vi just nu bara finns i Sverige.

Sverige är det första land som dessutom nu säljer tex UJI energidryck från detta varumärke. Fokus ligger på premium teer och vi har 28 olika ekologiska teer från världens alla hörn.

Kungen i Jordanien dricker te från London Tea Exchange

När Aliur var utomlands fick han samtal om att Jordaniens kung Abdullah var på väg till London för att dricka te på tehuset London Tea Exchange. Aliur önskade att han hade kunnat vara med och ta emot denna kung. Hans kollegor fick ta hand om kungen och de hade gjort sitt yttersta. Nu fick jag även höra att skådespelaren Will Smith ska spela in en film i London och har då också bokat in en afternoon tea på tehuset London Tea Exchange. Utomlands är detta varumärke väldigt känt och finns i flera länder. I Sverige är det helt nytt så jag försöker så gott jag kan presentera detta varumärke i Sverige.

Bilderna är från i går kväll då jag lämnade honom till Arlanda för att han skulle åka hem till London igen.

Kommentera