Jag var den enda tjejen i klassa som……

När jag var ca 11 år gammal var jag den enda tjejen i hela klassen som älskade att spela bordtennis på rasterna.

kvarngardetsskolan
Här gömde jag mig på rasterna. Byggnaden längre bort är fritids och där gick jag aldrig. Det var för barn vars föräldrar jobbade väldigt sent. Båda mina föräldrar jobbade normala tider.
Nästan varje rast och håltimme  smög jag mig  till något som hette Öppet Hus och spelade bordtennis. Det var inte många i min klass som brukade gå dit. Det bästa var torsdagarna då hade de möte med eleverna och bjöd alltid på något gott. På torsdagar var det fullt av elever bara för att det alltid bjöd på något. Jag själv var där nästan varje dag för att spela bordtennis.
En gång regnade det och vi blev ej insläppta i klassrummet och då var hela klassen tvungna att gå till Öppet Hus. Så hela klassen fick då spela bordtennis. Kan ni gissa vem som slog alla i denna sport? Jag så klart inte nog med att jag var den enda tjejen utan jag var duktigare än killarna också i bordtennis. Jag kunde dessutom göra skruvar så att folk inte hade en chans att fånga mina bollar.
svenska kyrkan
Under hela min uppväxt ( 8 år till 12 år) så gick jag i körskola efter skolan en dag i veckan på S:t Perskyrkan. Varje avslutning både jul och sommar fick vi ställa upp i sjunga i den stora Aulan. För mig är denna byggnad verkligen nostalgi.
Bor du stort eller i villa kan du köpa bordtennis med tillhörande verktyg på TTEX som står för table tennis expert. Priserna är också väldigt bra jämfört med andra butiker. Nedan ser ni en bra bordtennis som verkligen är värt sitt pris om du spelar bordtennis ofta.
bordtennisbord
Mycket bra pris på bordtennis är denna för 3 390 kr

På hemsidan finns också racket, bollar och allt annat tillbehör som du kan tänkas behöva.

Sponsrat inlägg i samarbete med TTEX

Kommentera