Jag utmanar huvudkontoret och moderbolaget på pingis

När jag var 12 år gammal brukade jag skolka för att spela pingis på fritidsgården. Jag tänkte då ta upp mina kunskaper gällande denna sport. Så jag turnerade med Magnus Hammarling från Waynes Coffee huvudkontor och Carlo Tank and Rasta (moderbolaget som har köpt upp Waynes Coffee)

Jag började spela med Ali och han förlorade mot mig. Sedan spelade jag mot Ibrahim och han förlorade mot mig. Sedan lät jag Ibrahim spela mot Carlo från Tank and Rasta. Efter den matchen fick Ibrahim spela mot Magnus Hammarling. Jag var också otroligt trött för detta var 02.00 på morgonen efter den långa 3 rätters middagen.

Pitcher grundaren

Nedan ser ni Ibrahim och han kommer i mars inviga Pithcher i Helsingborg 3 stycken och närvarande kommer att vara grundaren James Bariaco till Pitcher AB. James är väldigt känd inom restaurang och krogvärlden runt om i Sverige och hela Stureplan. De kommer satsa 350 000 kr på invigningen och bjuda in kändisar samt betala resa, hotell och mat för alla. Jag är den som kommer hålla i gästlistan och bjuda in folk. Han driver även Bariaco AB och är verksam i 18 olika bolag. Jag är otroligt stolt över att han en sådan entreprenör i släkten.

Nedan Carlo från Tank and Rasta (moderbolaget som har köpt upp Waynes Coffee) Han kommer från Italien och bor i Italien.

Magnus Hammarling från huvudkontoret var också väldigt duktig på pingis (bordstennis)

Kommentera