Jag läser aldrig negativa material jag kommer över

Jag brukar ofta söka på attraktionslagen och då läsa om det på olika debattsidor. Jag har lärt mig att är någon väldigt negativ inställd så läser jag inte personens argumen,t för det är då lätt att ifrågesätta lagen om attraktion.
Jag blir mörkrädd för negativa åsikter och vill inte smutsa ner min övertygelse som redan har varit svår nog att bygga upp. Det krävs vilja av stål för att tro på lagen om attraktion. Det händer att jag tvivlar, men då har jag mina egna verktyg för att intyga mig själv motsatsen.

I dag har jag fått bekräftelse och kan egentligen tilltala mig själv som profet. Jag blir då den första kvinnliga profeten eftersom jag har lagen om attraktion i mina händer. Jag förfogar själv över min kunskap och jag har för länge sedan tagit tillbaka min makt.

Om ni själva kommer över argument som strider emot lagen om attraktion ska ni inte fortsätta läsa för då kommer ni tänka tvärtemot det man ska tänka för att få sin önskan igenom.

Om jag visar er en röd häna och säger titta där är en röd höna precis vad du önskade dig. Ska du då aldrig lyssna på någon som säger att hönan är grön eller att hönor kan inte vara röda för att bla bla bla….. Då kommer hönans röda färg automatiskt att ändras till grön eller en annan färg, men ni kommer aldrig mer kunna se den röda färgen.

Det finns bara en sanning och det är din tro och tro aldrig något annat. Vad du än tror så är det sanningen.

Kolla in tuppen som är grön/svart och de tre röda hönorna.

Kommentera