Jag höll på att mista min mamma

Sponsrat inlägg i samarbete med Billigastebilförsäkringen.nu

Jag har flera år i rad blivit vald till sämsta bilföraren i Sverige eftersom jag kan köra 30 km/h på vägar som är avsedd för 50 km/h.

Nedan ser ni min bil parkerad utanför Gustavianum. Här brukar alltid kungafamiljen parkera när de ska in i Domkyrkan.

Bilen parkerade jag utanför Gustavianum samma ställe kungafamiljen brukar parkera. Jag känner att jag behöver samma immunitet.

Detta för att jag är lite bilrädd då jag som barn råkade ut för en olycka och höll på att mista min mamma i samma veva. För ett barn att behöva vakna upp och se sin mamma blodig är nog så traumatiskt att det ej går att beskriva detta med ord. Jag minns att jag den dagen tappade talförmågan och kunde ej tala för att jag var så traumatiserad. Det tog lång tid för mig innan jag kunde börja tala. Jag var nog bara 7-8 år gammal när detta hände och sedan dess varit rädd för jag vet vad som kan hända eftersom jag en gång har varit med om det.

Det tog lång tid för mig innan jag fick körkortet också kan jag erkänna. Jag är även rädd för vatten eftersom jag höll på att drunkna som barn. Så det tog mig även lång tid innan jag blev färdig med simskolan. Allt som är otäckt sätter sig i vårt minne och vi blir varse om farorna därute.

Allt kan hända när man kör bil och därför ska man också försäkra sin bil genom Billigastebilförsäkringen.nu så att man kan känna sig trygg ute i trafiken. Detta betyder inte att du ska köra som en dåre i trafiken.

Situationer där du verkligen behöver en billig bilförsäkring

1)

Dimman var tät och den unga damen höll sin bil tätt efter den framförvarande för att inte hamna i diket. Plötsligt bromsar den andra bilen in och den unga damen kör med stor kraft in i den bakifrån.
– Varför gör du inte tecken i god tid innan du tänker stanna, din jädra drummel?
– Ge tecken? För jag har stannat bilen här i mitt eget garage

2)

– Jag klarade inte körkortsprovet, körskolläraren tyckte inte om mig. Du skulle ha hört vad han skrek åt mig när de körde iväg honom i ambulansen.

En olycka kan komma när man minst anar det. Jag själv har aldrig gjort en egen olycka med bilen. Det jag däremot alltid har problem med är när jag ska ut från trånga parkeringsutrymmen eller trånga garageutrymmen. Det är de enda gångerna jag skulle behöva en bilförsäkring eftersom jag alltid lyckas rispa bilen på ett eller annat sätt.

Jag är otroligt  duktig på att fickparkera när jag är utomhus just för att jag har otroligt mycket tålamod innan jag ger upp.

Kommentera