IVF eller har ni ombytta könsroller?

Har du genomgått IVF läs vidare. Känner du dig som mannen i huset trots att du är en kvinna? Känner du att mannen inte har någon funktion i ditt liv? Då tillhör du majoriteten av kvinnorna!

ivf
Känner du dig som en man trots att du är kvinnan i huset?

Nu söker “Hjälp en journalist” flera personer inom nedan kategorier för en intervju. Är du en av nedan som känner igen sig i dessa situationer så kan du höra av dig till Marie Högberg.

Aktuella efterlysningar

 

Barn via IVF

Bor ihop för barnen

Ombytta könsroller i familjen

Blivit änka

Barn via? IVF

Har du och din partner fått barn via IVF efter mycket kämpande? Journalist letar efter par att intervjua om den långa IVF-resan till ett av Sveriges största magasin.

Vi söker par i åldrarna 30-45 som vill berätta sin historia. Ert barn bör vara max 1,5 – 2 år idag.

Skriv ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det ”IVF” om du vill veta mer.

Om Hjälp en journalist
Hjälp en journalist är till för företagare och privatpersoner som tycker att det är lönsamt/roligt att bli intervjuad och synas i radio/TV/tidningar.
Tjänsten är även till för journalister som snabbare och lättare vill hitta intervjupersoner till sina artiklar, radio och eller TV-program.

Vill du ha personlig hjälp med att synas mer i media? Kanske med ditt företag eller bok? Då rekommenderar jag gärna en duktig PR-konsult! Räkna med att det kostar från 15 000 kr + moms och månad.

Bor ihop för barnens skull?

Har du och din partner separerat men ändå valt att bo under samma tak för barnens och livspusslets skull? Kanske växte ni isär som par men fungerar fortfarande bra som vänner och som föräldrar?

Nu letar Sveriges största magasin efter ett par i åldrarna 25-45 som vill berätta om denna, kanske ovanliga men praktiska lösning. Hör av dig till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det ”Bor ihop”.

Ombytta könsroller – familj sökes!

För (ev) reportage i DN söker journalist en familj som har bytt/vänt på de traditionella könsrollerna.

Dvs att mannen gör allt som är typiskt kvinnliga ”sysslor”, medan kvinnan gör allt som är manligt (tvättar bilen, borrar upp hyllor etc). Gärna några som har gjort det till en grej, t.ex som ett nyårslöfte.

För att komma i kontakt med journalisten, skriv ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu märkt med ”Könsroller”.

Känner du dig manad att svara? Hör av dig till hej@hjalpenjournalist.nu
Känner du någon som passar in? Tipsa henne/honom om efterlysningarna.

Blivit änka? 60+

Stor veckotidning söker kvinnor som blivit änkor efter ett långt äktenskap/förhållande.
Du bör vara 60 plus och det får gärna ha gått en tid sedan du blev änka så att du har lite perspektiv.

Artikeln ska handla om hur det är att bli änka och hur man klarar det, både känslomässigt och praktiskt. Den ska handla om sorgen och det som är svårt men också om hur man går vidare och hittar nya glädjeämnen i livet.
Vi vill både komma i kontakt dig som blivit änka då det var väntat, som efter en lång tids sjukdom, och dig som blivit änka plötsligt och oväntat.

Du som blir intervjuad ska medverka med namn och bild i tidningen.

För att komma i kontakt med journalisten, skicka ett brev till hej@hjalpenjournalist.nu och märk det ”Änka”.

1 comment / Add your comment below

Kommentera