Inbjuden av omslagskillen Johannes Rousseau till Club Upsalia

Ni ser fotografen Johannes Rousseau på Omslaget för 3:e upplagan av tidningen Upsalia och det är han som personligen har bjudit in mig till detta event.

Johannes Rousseau bjöd på mig lunch och vi diskuterade kring bloggningen. Johannes Rousseau startade sin blogg och kommer att samarbeta med Uppsala nya tidning och är redan Uppsalas 5:e största bloggare. Jag gav honom vissa råd kring bloggen och vi har nu samma administratör som hjälper oss kring webbdesign och bloggning.

blogg fotograf johannes rousseau
Ni ser Johannes Rousseau som omslagskillen på senaste nr av magasinet Upsalia 3:e utgåva. Denna gång följer vi hur Johannes Rousseau lever sin dröm.

Som min gäst har jag bjudit in Make up artisten Elizabeth Ahlén som jag festade med på Robin Fröströms födelsedag på Birger Jarl.

blogg make up artist
Elizabeth Ahlén är make up artist och har hjälpt mig med smink för olika event jag har varit närvarande på.

Kommentera