Imponera med en tjänstebil eller firmabil

Har ni sett när det är valtider då åker alla stora politiker bil med en stor bild av sig själva fastklistrade på bilen.

jonas hallberg
Jonas Hallbergs bil med egen logga förra sommaren med snygga sommardäck.

Detta är något du också bör tänka på när du kör din firmabil eller tjänstebil. Du måste tänka på hur din firmabil ser ut så att folk blir imponerade av dig. Det finns något som heter att dina vänner tittar dig i ansiktet och dina fiender tittar på dina skor. Detta menas att dina vänner vill ha en vän i dig medans dina fiender dömer dig efter hur du är klädd. Om jag ska beskriva detta i mer detalj så innebär det att dina samarbetspartners eller kunder dömer dig för hur du ser ut. Folk tittar på dina skor och folk tittar på din bils däck.

Som företagare är det viktigt att ha ett fint kontor med fina möbler. Detta för att verka seriös hos dina kunder som besöker dig. Är du i stället den som besöker dina kunder så ska du satsa på att din bil ska se representativ ut. Du ska tänka på att ha en ren bil för då ser bilen ny ut. Finns inget värre än när folk kör sin bil när den är som smutsigast. En bil måste blänka och inuti bilen får inte innehålla massor av skräp som du har samlat på dig genom dina dagar av hunger mm. Du ska även ta din bil till service med jämna mellanrum för att det blir en dyr historia med tiden annars.

Plocka upp dina kunder med Volvo bil

Åk alltid i tid till dina möten för då slipper du starta hastigt och köra som en dåre på vägarna. Ingen vill möta på en dåre i trafiken och du blir själv mindre stressad om du åker tidigare. Om du åker i god tid kan du på vägen hinna fundera lite över vad du ska säga till dina nya eller befintliga kunder. På min bil så står det snyggt Veckomagasinet på båda sidorna om bilen. Jag ska snart byta bil och funderar på att byta till en  wWw.Bildelar24.com för det kommer göra mina kunder tryggare. Volvo är ju ändå en svensk bil från början och då känner sig folk tryggare.

Ska du ha en Volvo så ska du även ha bildelar anpassad för en Volvo och dem hittar du också på sidan jag hänvisar uppe.

 

Kommentera