I dag blev jag medlem i Sanningssökarna

Vännen Anna kom förbi mig och plockade upp mig så gick vi till Sanningssökarna ihop. Där fanns även Inger som också skulle lyssna på Mediumet Berit Kroon. Varken jag eller Inger fick någon budskap. Därför har jag nu bokat en privat seans med Berit så att jag ska hem till henne i stället.

Nedan ser ni altaret där man ber Fader vår innan man börjar med Seanserna.

Både Anna och jag var överens om att Berit var klockren.

Så här presenterar hon sig på sin hemsida:

Jag heter Berit Kroon och redan som barn såg och hörde jag mer än alla andra; en färdighet som jag sett som något positivt.

Idag ser jag min medialitet som en gåva, som jag fått för att använda till att hjälpa och vägleda mina medmänniskor.

Jag kan hjälpa dig genom att ge healing, lägga tarot eller ge energibalansering.

Om du bara vill samtala ett tag eller vara med på en seans går det också bra.

I en tarotläggning kan jag se hur ditt liv gestaltar sig idag och ge dig råd hur du kan gå vidare för att få en positiv framtid.

Genom healing och energibalansering kan jag justera livsenergin, som finns hos oss alla, så att den flödar fritt och är jämnt fördelad.

I samtal kan jag leda dig i olika frågor i ditt liv. Jag är hela tiden “uppkopplad” till andevärlden under samtalet, så guidningen kommer att ske utifrån ett “högre plan”.

I en seans – enskilt eller i grupp – “kopplar” jag upp mig till andevärlden för att förmedla budskap därifrån. Budskapen kan komma via en avliden anhörig, vän eller bekant, men även från änglar eller andra högre ljusväsen.

Kommentera