Hur ser en dag ut med exklusiva ekologiska teer ut?

Dagen börjar med att jag har ett möte med VD Susanne Boije Fredlund över en lunch på Clarion Hotell i Uppsala. Förut när jag var barn hette det Gillette och efter det fick hotellet namnet Sara Radisson Hotell.

Min första lägenhet var höger om Hotell Clarion min drömlägenhet. Nedan ser ni VD Susanne

Mötet handlade dels om London tea exchange med sina ekologiska teer och dels om en offentlig person som är på väg att gifta sig. Jag ska ha hand om hans bröllop. Mötet handlade även om en känd modeskapare som vill att jag bokar in ett möte för framtida samarbeten. Allt är så spännande och det ska bli så roligt och se vart allt landar. Jag älskar att hjälpa människor jag själv trivs med.

Sedan på kvällen åkte jag tillbaka till kontoret och fyllde på 10 olika teer som jag mitt i natten levererade tillbaka till Clarion Hotell. Ibland är mina dagar riktigt långa. Ni ska veta att jag har det roligt exakt hela tiden som jag jobbar med teer. Aldrig gjort något roligare i mitt liv.

Nedan ser ni en av stora fina burkarna som innehåller bara ekologiska teer från varumärket London Tea exchange. Skulle vara roligt att i framtiden även jobba med kaffe. Då kanske kalla märket för London coffee Exchange så att man hör att det är inom samma koncept.

Kommentera