Hur överraskar du barn med fina presenter?

Jag har en överraskning till en liten flicka som heter Liva att leverera en fin barnmatta med fina ljusa färger anpassad just för hennes rum.

Sponsrat inlägg i samarbete med Kilandsmattor

Liva har bara ljusa färger i sitt rum så jag valde just en som skulle bli skräddarsydd för hennes flickrum. De har massa andra barnmattor också. Jag öppnade den för att se om det var rätt matta innan jag publicerar på bloggen och låter Liva ta del av inlägget.

Detta är en tjej som talar flytande engelska och är en av de snällaste jag har mött i mitt liv. Hon har verkligen ett hjärta av guld och ser hon att andra barn jämför sig med hennes så är hon mer tröstande och försöker ge dem självförtroende. Jag har aldrig varit med om att ett barn inte känner sig hotad utan hellre tröstar andra barn. Nelson Mandela brukade säga att sänk inte dig själv för att andra ska må bättre.

Vad han menar med att man inte ska låtsas som om man inte är någon bara för att folk som inte känner sig som någon inte ska känna sig hotade. Du har inte ansvar över andra människors dåliga självkänsla.

Människan som sänkte båten hon själv åkte i och drunknade

Det finns en människa som har den sämsta självkänslan jag mött på i mitt liv. En person som kan sänka en båt hon själv åker i bara för att visa folk att den som byggde båten har byggt den dåligt.

Den som drunknar i båten är vuxen person och Liva är bara ett barn så IQ ligger verkligen inte i åldern utan det är något man föds med. Därför väljer jag att beställa denna fina matta bara för att belöna Liva för vilken fantastisk fin människa hon är.

Kommentera