Hur långt ska man gå för sin skönhet?

Snälla flickor kommer till himlen, ambitiösa kommer hur långt som helst.

Jag är redo att gå hur långt som helst både i min karriär och hur jag tar hand om mitt yttre. Någon gång ska jag våga lägga upp en bild på mig utan smink. Varning jag är rosa i hyn med ljusa ögonbryn och ögonfransar om jag inte sminkar mig.

 

skönhetsbehandlingar
Det är inte bara välvårdat hår som är i fokus utan jag vill vara välvårdad från topp till tå.
skönhetssalonger
Här har ni vackra Annika Harlén som driver skönhetskliniken Entouch.

Välkommen till ENTOUCH by Annika Harlén på Birger Jarlsgatan 39.

Påverka ditt välbefinnande!
ENTOUCH erbjuder estetiska och medicinska injektionsbehandlingar som lyfter fram din individuella och naturliga skönhet.
De eftersträvar ett naturligt resultat. Säkerhet och kvalitet är något de sätter i fokus. 
ENTOUCH drivs och ägs av Annika Harlén leg. ssk – specialist inom estetiska injektioner.
ENTOUCH startades i september 2013. De är certifierade behandlare genom Eststetiska Injektionsrådet där Annika sitter i styrelsen. EIR är en organisation som strävar efter att göra injektionsbransch etisk och öka kompetensnivån för att kunderna ska få en säkrare behandling.
Annika arbetade 14 år på Akademikliniken i Stockholm som koordinator i plastikkirurgi och samtidigt var hon en driven injektionssköterska.
Hon har genomgått flertalet avancerade internationella specialistutbildningar.
Hon arbetar som utbildare av andra sjuksköterskor och läkare i Norden. 
Ulrika Norin arbetar på ENTOUCH sedan oktober 2015. Ulrika är hudterapeut sedan 20 år tillbaka hon har lång erfarenhet av estetiska behandlingar. Hon har arbetat flera år med hudvård på Akademikliniken där hon behandlat med avancerad laserteknik.
Ulrika ansvarar för ENTOUCHs hudbehandlingar Thermage, kemiska peelingar, dermapen, rådgivning av hudvård från PEVONIA och MEDICALIA. Thermage är en avancerad radiovågs maskin som stimulerar produktionen av kollagen och hyalas det är ett alternativ för dig som inte vill, kan eller har tid att göra kirurgi.
THERMAGE är en hud sammandragande behandling som ger din hud elasticiteten tillbaka. Utmärkt för ansikte, hals, ögonlock, dekolletage, mage och över armar. 
Dr. Carmen Mirón Romo förstärker deras team med sin stora erfarenhet inom Thermage behandlingar
och som medicinskt ansvarig läkare.

 

skönhetsbranschen
Här sitter jag i väntrummet framför en öppen brasa. Ser fram emot och bli något snyggare och representativ. Hur ska jag driva en blogg om jag ser ut som en sopsäck?

Ulrika Norin arbetar på ENTOUCH sedan oktober 2015. Ulrika är hudterapeut sedan 20 år tillbaka har lång erfarenhet av estetiska behandlingar. Senaste 5 åren har hon arbetat med hudvård på Akademikliniken där hon behandlat med avancerad laserteknik.

energi
Behandlingarna gör inte ens ont när Annika behandlar. Hennes energi är för mig läkande.

Dr. Maria Centerman Edström är medicinskt ansvarig läkare. Maria är mammaledig.

annika.harlen@entouch.se
070-736 60 34
carmen.miron@entouch.se
070-991 10 46
ulrika.norin@entouch.se
072-300 52 00

Kommentera