Hur långt kan du gå för att bli vacker?

Vi har alla sett bilder av kändisar hur långt de kan gå för att bli vackra. Folk tar till konstiga metoder för att försöka bli så vackrast som möjligt på den röda mattan.

Nedan ser ni vilket pris jag betalade för att bli vackrare. Jag fick gå omkring med en platspåse på huvudet på väg till Stockholm. Folk kollade lite konstigt på mig för de vet inte om att jag har gjort detta för att jag hade bedövningssalva Emla på mina ögonbryn. Detta för att jag ska tatuera ögonbrynen för att få 3D effekt. När det värsta lägger sig ser ögonbrynen otroligt naturliga ut och jag bara älskade det. Jag går på behandling hos Shama Clinic i Stockholm.

3d ögonbryn tatuering
3d ögonbryn tatuering hos Shama kliniken

3d ögonbryn tatuering

Så här ser det ut efter behandlingen jag har fortfarande lite rodnader på mina ögonbryn. Samt så lyckades jag nästan att inte se skelögd ut när jag tittar in i kameran.

3d ögonbryn

Skicka ett mailinfo@shama.se

Ring Shama clinic 08-663 93 06

De har avtal med Karolinska sjukhuset och Akademiska sjukhuset i Uppsala så du kan även få remiss till dem via din husläkare.

Kommentera