Hertiginnan kommer i kontakt med nekrofili

Jag känner en underbar person som är väldigt lik mig och när hon hälsar på mig får jag alltid en puss på munnen. Detta för att hon älskar sig själv och eftersom jag liknar henne älskar hon även mig. Jag är hennes gullunge och hon överöser mig med kärlek och skämmer bort mig.

Vet ni vad en nekrofil är för något? De är de som kan bli kära i döda. Jag själv skulle inte ha något emot att bli kär i en vampyr och de är också levande döda. Så mystiska, så manliga och så vackra. Jag hittar ingen vampyr, men det har kommit ut en bok om vampyrer som är verklighetsbaserad. Självklart ska jag köpa den på måndag och attrahera mig en riktig vampyr som ska göra mig till en vampyr sedan ska jag se på när alla andra dör och att vi överlever allt.

Nej förresten det lät som en mardröm jag vill inte leva för evigt inte i den här dimensionen i varje fall. Fram med högre dimensioner och vi tackar för det vi redan plågsamt har gått igenom.

Bilderna är tagna med dessa farliga skelette

Döden är för oss alla något mystisk och spännande och jag är inte alls rädd för att dö. Jag är mer rädd för att leva då vår värld är just nu fullt av människor som inte utvecklas andligt. Jag är mer trygg med människor som har andlig kontakt än ateister. Ateister och kommunister skrämmer slag på borgerliga Hertiginnan. För mig finns inget värre än en revolutionär, kommunist, ateist eller feminister. Tyvärr gott folk jag vill göra reträtt på vår värld då män var män och kvinnor var kvinnor.

Vi är biologisk inte lika och vi blir aldrig lika. Vi går bara emot vår natur mer och mer ju mer vi försöker likna varandra. Till slut blir vi som sniglar dvs tvåkönade (android).

Kommentera