Hemligheten med årshoroskop ligger i ditt nyår

Nu är det inte långt kvar till nyår och det finns vissa hemligheter om nyår som du inte visste om.

årshoroskop

Visste du om att såsom du mår på en nyårsafton så kommer du också att må resten av året. Du behöver inte kolla ditt årshoroskop för att få reda på sanningen.  Jag minns tex en nyårsafton då jag mådde väldigt dåligt och dessutom dagarna innan mådde jag heller inte så bra. Jag talar då om psykiskt dåligt innan dagarna före nyår. Sagt och gjort mådde jag så klart dåligt på nyårsafton då jag gick omkring och oroade mig väldigt mycket. Hela det året led jag dessutom av samma oro. Därför har jag nu fått mig en mycket rejäl läxa att aldrig tillåta mig må dåligt på en nyårsafton så att jag kan må bra resten av året. Mitt årshoroskop låg med andra ord hur jag mådde på nyårsafton.

Jag kommer börja med att planera in att se bra ut för det gör mycket av jobbet för en människa. Tänk bara på när du är finklädd att du helt enkelt rör dig annorlunda. Då är det också självklart att om du är sminkad och fin upp till tänderna så kommer du garanterat röra dig på ett helt annat sätt. Vips så har du förbättrat ditt humör med 50 % redan.

Nedan ger jag dessutom tips på skönhet  från Xbeauty med rabattkoden LASHES får du 100kr när du handlar för 400kr

 

KOLLAGE: The lash effect! Xbeauty 

Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett

Kommentera