Har du kronisk smärta och vill bli av med det?

Tänk så jobbigt att ha kronisk smärta och inte veta vad man ska ta sig till?

eventfixare
Ibland kan ryggskott komma bara av att man sträcker på sig eller böjer sig fel. Här är jag på ett event som bloggare och har då inte tid med ryggbesvär.

Jag själv brukar rida på Islandshästar och har gjort det under flera år. Just nu rider jag inte och sitter mycket på vårt kontor som är ca 500 km. Jag kan då ibland få ont i ryggen och då rör jag på mig väldigt mycket på stolen. Man kan tro att jag är rastlös, vilket jag också kan bli om inget händer när jag sitter.

kronisk smärta
Här ser du ryggstöd som hjälpmedel för kroniska smärta och kronisk värk utan värktabletter.

Vi har också 2 trappor upp och jag tar oftast hissen. Vår hiss är helt ny fast det är en transporthiss. När man går upp och ner för trappor kan man få ont i sina knä. Då kan jag rekommendera Sportsrehab som har massor av olika skydd för olika behov.

Jag som då brukar sitta mycket behöver bra ryggstöd för kvinnor då vi kvinnor har en helt annan rygg än vad män har. Kvinnor kan lättare få ont i ryggen då vi har lite smalare och tunnare skelett än vad män har.

I dag lördag är jag helt ledig min enda lediga dag på väldigt länge. I dag ska jag verkligen bara vara hemma och njuta av min ledighet. När folk är lediga åker de på semester och tröttar ut sig själva desto mer med den stressen. Jag behöver bara ta något för min rygg och sedan koppla av med mina böcker och filmer hemma. Jag sliter inte ut min rygg och mina knä i onödan utan väljer även att vila mycket.

Kommentera