Glutenfritt är en bluff


Tänk hur lite makt vanligt folk har när media konstant skriver påhittade teorier om olika forskningsprojekt hela tiden.

En veckotidning kan i stort sett skriva ihop vad som helst och säga att det ligger forskning bakom och folk köper hela spalten rakt av. Om ni inte har dött av gluten förut kommer ni inte dö av det nu heller säger jag till folk som tål gluten.

Företag tjänar på glutenfria produkter och du förlorar på det

Förstår folk hur mycket företag har att tjäna på sina glutenfria produkter? De är så dyra att endast en utvald samhällsklass har råd att helt leva på glutenfritt. Går ni verkligen på denna propaganda om att gluten skapar inflammation i kroppen? Vilken inflammation undrar jag? Inte visste jag att folk dog av inflammation hittils och nu har alla blivit friska som väljer bort gluten. Fundera lite vad som har blivit bättre i din hälsa utan gluten.

En lögnares historia tar aldrig slut

Snart kommer forskare be folk stå på ett ben varje morgon och äta en gurka samtidigt och de lobotomerade folket kommer att gå på det. När ska människor stanna upp och tänka själva i stället för att fortfarande ha en medeltida reptilhjärna utan ett grams utveckling? Att internet finns har inget gjort någon skillnad för de som har pengar har även tagit över internet med ”sann” fakta så det är kört för reptilerna att utvecklas.

MLM företag och forskning

Varje MLM företag ni vet pyrmaidspel har också stor påhittad fakta om att deras produkter har fått pris och att en noblepristagare även har varit med i deras studie. Inte visste jag att varje forskare även sysslade med MLM företag också? Folk ljuger, ljuger och åter ljuger. Jag är så trött på folk som ljuger och reptiler som köper lögnerna. MLM företag har sötningsmedel, färgämnen och massa andra billiga ingredienser och säljer till folk för ett pris som är dyrare än produkternas pris på Harrod’s.

Jag ska berätta mer om bluffen kring all LML inom kort!

 

Anne von Porat
Jag är anhängare av attraktionslagen och bloggar om the secret. Allt som sker handlar endast om din tankens kraft.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *