Går igenom deklarationen hos revisorn

Filip är en ung man som driver redovisningsbyrån Avanta i centrala Uppsala. Jag är där på täta besök nuförtiden för att göra allt korrekt inför deklarationen.

Filip är superduktig revisor för han låter mig parkera strax utanför. I grunden är jag en väldigt liberal person och gillar när man kan komma på korta lösningar på parkeringar.

De har två program du kan välja bland om du anlitar dem.

BL ADMINISTRATION
BL Administration är ett modernt ekonomisystem för ekonomisk redovisning. Detta program utgör basen i vårt programkoncept. Programmet är mycket anpassningsbart där programmets olika delar kan aktiveras för våra kunder räkning, så även de kan redovisa vissa delar i programmet. BL Administration samspelar även med våra andra tjänster vilket möjliggör vidare flexibel användning.

DIGITALA FÖRETAGET
Digitala Företaget är en applikation som fungerar i datorn såväl som på telefonen. Med denna kan du enkelt bära med dig vårt ekonomisystem. Applikationen är nämligen i nära samspel med BL Administration vilket möjliggör direkt återkoppling till dig som kund. Applikationen har ett väldigt brett användningsområde då du t.ex. kan lämna material, kommunicera med oss och mycket mer, direkt i applikationen.

1 comment / Add your comment below

Kommentera