Fredrik Eklunds 8 tips till att sälja som smör

Nedan se Fredrik Eklunds 8 tips för att sälja som smör.

Fredrik Eklunds 8 tips han ger och utgår i från att folk är uppväxta i en grotta och aldrig har kommit i kontakt med världen när han ger sina klädtips och i sin bok Sälj. Än så länge har jag inte fått lära mig ett dyft av hans bok för han rabblar upp det man redan vet. Sorry Fredrik hoppas du inte funderar på en andra upplaga av din “barnbok” Sälj.

Fredrik Eklund 8 tips
Jag håller på att läsa hans bok Sälj. Än så länge har jag inte fått lära mig något nytt. Han mal på det jag redan vet hoppas det kommer något nytt längre fram i boken. Nedan ser ni Fredrik Eklund 8 tips på sälja bättre.

39-åriga Eklund är den svenska fastighetsmäklaren som gjort raketkarriär i USA, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York. Han är också känd för sin karaktäristiska klädstil, med signaturplagg som färgglada sockor och jeanskostym.

CNBC har listat åtta tips direkt från Eklunds biografi ”The Sell”, där han delar med sig av sina bästa tips för att boosta karriären – med hjälp av kläderna.

Fredrik Eklund 8 tips

1. Anlita en skräddare

En dyr outfit kan se dålig ut om den inte sitter bra – och en något billigare outfit kan se mer exklusiv ut om den sitter bra.

”Du kan få en kostym för 400 dollar att se ut som en för 4000 dollar med hjälp av en skicklig skräddares expertis”, skriver Eklund.

2. Använd färg

Hej då, helsvart! Fredrik Eklund slår ett slag för att använda mer färg. Kanske en färgglad slips, scarf eller ett par strumpor kan pigga upp?

3. Var noggrann med dina skor

”Alla lägger märke till dina skor. Vad du har på fötterna kan antingen hjälpa eller stjälpa din outfit”, skriver Fredrik Eklund.

Men komfort är lika viktig som stil! Prova skorna på kvällen, när dina fötter är något svullna efter en lång dag, för att vara säker på att de inte för små, tipsar han.

4. Hitta din signaturstil

Ha inte kostym eller klänning bara för att du känner att du ”måste” ha kostym eller klänning. Våga hitta din grej!

5. Ha en snygg klocka

Ser det inte lite proffsigare ut att kolla tiden på ett armbandsur istället för telefonen? Jo.

6. Investera i håret

Att vara snygg på hjässan är en viktig personlig investering!

7. Ät bra

”Man behöver inte bo på en bondgård och plocka sina egna äpplen och mjölka korna själv för att äta bra mat”, skriver Eklund.

8. Le!

Ingen outfit är komplett utan ett leende.

Kommentera