Screening på FOX International Channels huvudkontor i Stockholm

Jag har varit på en exklusiv screening inför premiären av FOX International Channels komediserie The Odd Couple, med Matthew Perry (”Vänner”) och Thomas Lennon (”We’re the Millers”) i huvudrollerna.

Serien har premiär söndagen den 8 mars klockan 20.30 på FOX Sverige.

Den hade premiär i U.S.A  19 februari.

Vi var 4 personer som var inbjudna till premiären av komediserie The Odd Couple. Många var ense om att Matthew Perry denna gång var mer jordnära och inte en typisk ungkarl. När en serie börjar så brukar skådespelarna ha olika roller som senare förändras beroende på vad som sker i serien. Första avsnittet började lite segt, men i mitten började jag komma in i den och då blev den faktiskt grymt rolig.

Det handlar om en kille som går igenom en skilsmässa och får tröst av sin kompis som spelas av Matthew Perry. Jag tror att denna serie kommer att gå lika bra som vänner en gång i tiden gjorde. Jag brukar gilla serien Våra värsta år och gillar denna typ av humor.

FOX International Channels
Hela gänget från FOX International Channels huvudkontor i Stockholm.
FOX International Channels
På mina pressmöten brukar jag bjuda in min pr ansvarige för bloggen Emelie Andersson som ni ser på bild.

FOX International Channels

FOX International Channels
Polarbröd med jordnötssmör och bananer supergott. Detta kommer jag bjuda mina gäster på vid min nästa event 5 mars hemma hos mig.

Kommentera