Fortsättning av Marthas tips samt mina egna tips dvs Anna Wintour´s

10. Du ska veta hur man äter en hummer. Det kan jag AnnaW tala om hur man gör. Om du först tar och skär upp den och delar på ätbar kött och resten i soppåsen. Ta det ätbara och blanda in lite smör, kryddor (färska) samt lite vitlök och sätt tillbaka allt. Högst ovanpå ska du hyvla ost på och köra in i ugnen så ska du se att det smakar bäst.

11. Laga spagetti med köttfärssås (bolognese) AnnaW tipsar: koka upp skalet till löken så att du både får smak och färg till såsen.

AnnaW dvs jag har många idéer när det gäller ett hushåll så mig kan man alltid vända sig till när det gäller allt inom matlagning då ingen jag känner knäcker mig i att laga himmelskt gott så sant jag äger en bra té pott.

74 comments / Add your comment below

Kommentera