Förena nytta med nöje på Öretsrand Hotell

Örestrand Hotell & Camping kan du förena nytta med nöje. Ska du på konferens med jobbet så ska du välja att stanna på Örestrand Hotell.

Du har nära till sjön och kan även bada och dessutom sola medans ni har rast. Tänk dig när det är lunchdax då äter du på hotellet för att sedan simma några längder innan du går in igen för att få mer föreläsning. Man borde ha skolor nära sjön också så att elever kan få både simma och sola mellan varven. Fast då måste man ha en badvakt som ser till att ingen unge drunknar. Fast på en privatskola så kan man ha råd med en badvakt.

Nedan ser ni den härliga frukostbuffén som serverade mellan kl 08.00-10.00 man kunde även sitta utomhus, men det regnade denna dag så jag kunde ej sitta ute och njuta av min frukost. Jag brukar föredra att äta inomhus för jag är så rädd för att kryp ska krypa in i min mat.

DSC00502

hotell camping
Man kunde göra egna våfflor som jag självklart inte kunde motstå. En äldre dam fick min hjälp så att hon också kunde få frasiga våfflor till frukosten.
investment
Bakom mig i verandan ser ni sjön och hur folk har kampat i bakgrunden. Denna morgon skulle jag till fabriken i Höganäs med min kollega för vårt bolag Organic Insvestmen AB.

DSC00500

hotell
Vi har även en liknande Gunilla klocka som även finns i Uppsala på Uppsala slott. Det var sådan vacker utsikt.
bärplockning
Bakom mig fanns en skog där man kan plocka lingon och blåbär. Varför inte plocka och hälla över sin frukostfil på morgonen? Du kan även ta dig en joggningstur i skogen om du är en sån. Jag är inte en joggningsmänniska jag är en ridtjej som har ridit i flera år om jag nu ska motionera. Bäst att vara ärlig och inte låtsas vara någon som joggar när jaga aldrig skulle orka med det just nu i varje fall.

Örestrand har 3 konferens rum och den största rymmer 240 personer.

Dagskonferens från 405 kr/person inkl. moms.
Förmiddagskaffe med fralla; lunch med varmrätt, salladsbuffé, bröd, lättöl/vatten och kaffe; eftermiddagskaffe med kaka.

Dygnskonferens från 1282 kr/person inkl. moms.
Förmiddagskaffe med fralla, lunch, eftermiddagskaffe med kaka, 2-rätters middag och frukost. Boende i enkelrum.

1 comment / Add your comment below

Kommentera