Exklusiv téprovning med magasinet Luthagsnytt

Jag har haft mitt första pressmöte med magasinet Luthagsnytt som tog massor av bilder och var verkligen en té drickande familj.

22 augusti kommer jag ha flera journalister på besök för att sedan samma dag på kvällen ta emot 7 personer från 7 olika restauranger. Det är jag som håller i téprovningarna när vår expert är i London. Vill ni veta mer om vilka téer som är till försäljning så är ni välkomna att besöka vår hemsida där du kan köpa rött, gult, svart och grönt té.

Den 15 augusti är en stor dag för mig för då kommer även hemliga kända personer till Uppsala som jag har bjudit in. Båda är de väldigt kända och ni kommer tappa hakan när jag berättar vilka de är. De ska båda nämligen bli vår premiumbloggare på Delacay.com

Nedan ser ni Peder Strandh med frun Maria och deras söta dotter. Dottern var också en téälskare fast jag fick hälla i lite ljummet vatten i hennes té för att hon inte skulle bränna sig. Bakom dem ser ni loggan för UJI och våra téer från London Tea Exchange. Vi är numera engelska hovleverantörer.

En av mina favoritplatser i Uppsala är självklart Uppsala slott hur skulle jag annars börja kalla mig för Hertiginnan af Uppsala när jag började blogga. Här skulle jag vilja ha riktiga téprovningar för vårt kungahus inom en snar framtid.


Bild:Mohammed