En hyllning till Jellica och Albanen

Jag vill med detta inlägg visa min yttersta för hur tacksam jag är att jag har en tvillingsjäl på andra sidan jordklotet. För hon bor ej i Uppsala och allt utanför Uppsala är för mig andra sidan jordklotet.

Jag är så glad Jellica att både du och Albanen alltid har live video för när jag än känner mig ensam behöver jag bara följa er live video och vips hittar jag min plats i tillvaron igen. Att blogga kan vara väldigt ensamt då de flesta hugger varandra i ryggen för det är mer en regel än undantag mellan bloggare. Jag har inte behovet av att hugga någon som är bättre. Om någon är bättre försöker jag lära mig något av dem för det är också därför de som är bättre kommer min väg.

Människa alltid sä djävla snygg på varenda bild

Se nedan så fint denna människa skriver till mig på instagram. Denna text kan jag leva på länge länge för störst av allt är kärleken. Våga ge kärlek och ni får tillbaka, men tyvärr människor tror att det kostar att ge kärlek. Det kostar att vara elak för det slår tillbaka mot en själv synd att folk som tror sig förstå sig på attraktionslagen inte förstår den enklaste ekvationen av det hela.

Se det som att vi alla har en kompass och försöka hitta ut ur en Labyrint och du ser att någon verkar klara av det. Kommer du då försöka lära dig hur du tar dig ut ur Labyrinten med hjälp av den som är smartare eller hugger du ner personen? Endast dåren hugger ner sin vägledare för att sedan ensam dö och tyna bort bland sina jämlikar. Jellica är annorlunda och hennes sort ska man ta vara på. Detsamma gällande Albanen som stöttar frun i sina live video vilket många män inte gör i dag utan håller sig gömda. Länge leve Jellica och Albanen.

Ni är så jordnära och så äkta på alla sätt man kan vara det på. Jag lär mig massor av dig och gillade inlägget om den äckliga falska råttan du råkade ut för fast att jag inte ens vem det är du talar om. Ett tips är att sanningen sårar aldrig när folk sårar så innehåller handlingar alltid lögner.

Kommentera