Ekologiska fina viner och Gevalia gäster

I dag är det söndag och då ska jag tvätta håret samt aldrig mer i förväg skriva i bloggen vart jag är på väg. Man kan tyvärr få Gevalia gäster dvs oväntade gäster om man skriver var man är. Det är alltid bättre att i efterhand skriva var man har varit. Då ska man heller inte göra regelbundet för då förstår folk ungefär vilka dagar man befinner sig på ett visst ställe. Det finns folk för allt så inget med folk förvånar mig längre.

Nästa vecka har vi styrelsemöte och jag har så mycket jag vill gå igenom med alla. Vi kommer även få besök av Biz media som ska kolla om de vill flytta in hos oss. Då ska vi även ha en inflyttningsfest. Jag har lagt energidryck i kylen så att killarna från Biz media ska få smaka på vår energidryck som är helt utan taurin och ekologisk.

När vi firade midsommardagen så hade jag med mig nedan fina viner.

Pasqua är ett av Italiens största familjeägda vinhus och de har odlat druvor och producerat viner sedan år 1925. Doften är fruktig med inslag av melon, persika, päron och toner av mandel samt citrus. Jag tog ett glas och blev väldigt sömnig av den så detta lär bli min favoritvin hädanefter.

Kommentera