Ekologisk behandling inifrån där skönhet börjar

För dig som är mån om att använda ekologiska produkter kan jag rekommendera Mette Picaut skönhetsprodukter.

M Picaut är Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie för kvinnor – ekologisk hudvård är nog lika viktigt som ekologisk mat vi stoppar i oss. Många frågar efter ekologiska produkter när de är ute och äter mat. Nu är det en hög trend att även fråga efter ekologisk hudvård. För visst bryr du dig lika mycket om vad du stoppar i dig som vad du smörjer dig med? Det gör i varje fall jag och därför beslutat att prova detta märke och använda den ett tag framöver för att få den effekt jag önskar mig.

dsc_3870_171628841

Jag har fått hem produkter från Mette Picaut

Happy sparkling body wash När jag tvättar mig med denna brukar jag blanda in lite turkisk kaffe för peelingeffekt, men det går bra utan.

Goodness glow alla over dry oil perfekt för mitt hår då jag lägger den först i fuktigt hår och sedan när håret har torkat lägger jag på hårtopparna lite till. Håret bli blankt och ser nytvättat ut länge länge ska ni veta.

Creme de la creme bodylotion vilket innebär krämernas kräm dvs bilarna rolls roys osv. Jag känner mig inte torr som jag kan bli när jag smörjer in mig med denna. Många gånger kan jag fortfarande känna mig torr trots att jag har smörjt in mig. Denna är inte kladdig och ändå känner jag mig fuktig. Går lika bra i ansiktet också har jag märkt.

Man får med sig en folder där det står steg för steg hur du ska använda produkterna om du är osäker. För jag visste först inte om att dry oil gick att använda till håret. Mitt hår är min karisma utan mitt hår kan jag känner mig som en stor nolla.

1 comment / Add your comment below

Kommentera