Ebba von Sydow & Facebook dominerade medieutrymmet 2016

Visste ni att Facebook är störst när det gäller medie utrymmet 2016 och än vet vi inte vem som blir störst 2017.

Jag har själv börjat marknadsföra mig själv mer på Facebook genom färdiga appar som jag bara klickar mig vidare på. Det är så enkelt och så betalar jag med min paypal konto. Jag har även en paysonkonto också.

ebba von sydow
Ebba von Sydow ser själv väldigt proper ut på alla bilder

Ebba von Sydow & kungafamiljen

I dag har jag inte hunnit blogga då jag fick akut in ett arbete som jag var tvungen att fixa. Sedan blev det så sent att jag inte hann med något annat än att titta på det kungliga året 2016 på tv med Ebba von Sydow. I programmet fick jag följa några hovleverantörer som hade kommit på en intim deo för män om jag inte minns fel. De pratade om någon med pungsvett om jag inte minns fel. De frågade rakt ut till kungafamiljen och publiken om de hade hört talas om pungsvett. Produkten levereras i varje fall till alla män i kungafamiljen och finns att köpa på vilket apotek som helst. De fick pris för sin innovation två tjejer med utländsk bakgrund.

Ebba Mary Matilda Kleberg von Sydow, född 18 februari 1981 i Göteborg, är en svensk journalist, chefredaktör och författare.

Ebba von Sydow grundade och startade framgångsrikt bloggalan Blog Awards. 2009 övergick hon till att arbeta med andra projekt inom Bonnierkoncernen. I januari 2010 slutade von Sydow vid koncernen för en tjänst på SVT som innehållsansvarig redaktör och även programledare för Det kungliga bröllopet. Hösten 2010 fick hon en position som programledare för Go’kväll i SVT, samt för att arbeta med programutveckling inom SVT

1 comment / Add your comment below

Kommentera