Du kommer aldrig tro vad jag har jobbat med!

Visste du om att folk med karriär har jobbat med konstiga saker innan de gjorde karriär? Tex Niklas Zennström har jobbat med annat innan.

Niklas Zennström som är grundaren till Skype hade bestämt sig för att bli rik på internet. Jag har också kommit på att det finns massor av vägar att gå för att bli rik på internet. Det är också därför jag med mina 2 delägare startade Digimatic Partner AB tillsammans. Idé kom från mig och jag samlade de kontakter jag hade inom digital media och programmering. Så här har jag och Niklas väldigt mycket gemensamt samt att vi båda är f.d studenter från Katedralskolan i Uppsala.

Niklas sålde skype för 25 miljarder kronor och gick till historier i Sverige. Ingen har någonsin sålt något så

Jag har jobbat som croupier på Svenssons krogar i Uppsala för länge sedan innan jag började att studera på Katedralskolan. Niklas själv var basketspelare innan han grundade skype.

Niklas Zennström
Vill du hitta ditt drömjobb? Jag kan tipsa dig hur du söker den. Här ser ni mig hur jag jobbar som croupier fast det är inget jag gör längre och har själv aldrig spelat hasard spel i mitt liv.

För er som inte har pengar och kanske vill satsa på tex spelautomater på nätet så kan jag rekommendera Spelautomaterdär ni kan vinna pengar. Det är också ett sätt att bli rik på nätet. Fast här krävs det lite tur och inte någon affärsidé. Du kommer då har något gemensamt med mig och Niklas att du blir rik över nätet.

 

Kommentera