Detta ska jag korrigera i mitt ansikte

Nu ska jag åka i väg till Stockholm och besöka en skönhetssalong. Kommer beskriva vad jag ska göra där inom kort.

Vad jag vill är att sluta gnissla tänder när jag sover och för detta ska jag få behandling. Jag ska även göra lite skönhetsbehandlingar som ni kommer att få se mer av.

korrigera ansiktet
Jag ska bara äta frukost snabbt här och sedan ge mig i väg till Stockholm.

På kvällen är det pressrummet SVT som bjuder in mig och jag kommer inte kunna delta. I stället skickar jag två korrespondenter till pressmötet i stället. Denna vecka kommer även med delägare Jennifer till Uppsala för att vi tillsammans ska besöka ett laboratorium. Det ska bli så spännande att utveckla Organic Investment AB tillsammans. Vi kommer om mötet går vägen producera 3 olika produkter i vårt bolag. Alla goda ting är tre Gud, Jesus och den heliga anden. Is, vatten och ånga, vilket innebär att energi omvandlas och försvinner inte.

I går hade jag möte med Jennie Karlsson och bilder av mötet kommer också inom kort. Vi brukar alltid avsluta våra möten på samma restaurang i Uppsala. Varje dag har vi kontakt via telefon eller facebook och brainstormar.

9 comments / Add your comment below

Kommentera